Antena Meniu Search
x

Șofer din București, atacat în trafic cu o crosă de golf de doi tineri cu BMW. Prietena agresorului a scos și o macetă din mașină - VIDEO 

Un șofer de Logan a fost atacat, în trafic, cu o crosă de golf și cu o macetă. Incidentul s-a petrecut, zilele trecute, pe străzile din Capitală, iar imaginile au devenit virale.

De Redactia Observator la 22.06.2021, 13:28
Vezi și

Incident grav pe străzile din București. Un șofer de Logan a fost blocat în trafic și atacat de doi tineri cu BMW. Deocamdată nu se cunosc detalii despre motivele din spatele acestui atac. 

În imaginile publicate pe pagina de Facebook a sindicatului Europol, se observă cum șoferul BMW-ului se dă jos din mașină cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei Loganului. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer. Prietena agresorului lovește oglinda autovehiculului blocat cu piciorul, apoi se îndreaptă către BMW, de unde se întoarce cu o macetă.

Scenele violente au fost filmate de un alt șofer și au fost postate pe rețelele sociale, devenind virale.

Sindicatul Europol a transmis, pe Facebook, că "dacă nu ar fi fluierat și strigat câțiva participanți la trafic, ne puteam afla în fața unei crime oribile într-o capitală europeană, unde legea se face cu pumnul, piciorul, maceta sau crosa de golf".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șofer din București, atacat în trafic cu o crosă de golf de doi tineri cu BMW. Prietena agresorului a scos și o macetă din mașină - VIDEO