Antena Meniu Search
x

Video Şofer din Bucureşti, "colecţionar" de dosare penale: are deja 8. Cum l-au prins iar poliţiştii. "Şi ultima oară tot aşa ne-am întâlnit"

Sute de şoferi au fost traşi pe dreapta sâmbătă seară, în mai multe oraşe din ţară. O parte dintre ei au rămas pietoni, după ce au fost prinşi băuţi sau drogaţi la volan. În Bucureşti, un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând, deşi permisul îi fusese suspendat cu doar o lună în urmă şi mai avea 7 dosare penale deschise pe numele său.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 08:51

Vezi și

Tras pe dreapta pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei, un şofer s-a ales cu încă un dosar penal. "Aţi comis infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat. O să vă întocmim dosarul penal, o să aveţi o dovadă fară drept de circuaţie. Presupun că ştiţi ... Şi ultima oară tot în situaţia asta ne-am întâlnit, acum o lună şi jumătate, tot cu noi. Pe viitor, poate nu o să se mai întâmple", spune poliţistul.

Şofer "colecţionar" de dosare penale

Pare deja colecţionar de dosare penale, având în vedere că mai are şapte deschise pe numele său. Poliţiştii îi suspendaseră permisul, însă asta nu l-a împiedicat să se urce în continuare la volan. 

  • Reporter: De ce nu aţi mai aşteptat să vă primiţi permisul? 
  • Şofer: Vă rog eu frumos!
  • Reporter: Înţeleg că e al optulea dosar? 
  • Şofer: O seară bună vă doresc!  
Pe acelaşi subiect

În sectorul 3, un bărbat de 35 de ani a fost prins conducând, deşi se afla sub influenţa substanţelor interzise. "Din acest moment nu mai aveţi dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la finalizarea cercetărilor. În continuare, ne vom deplasa la sediul INML, unde vi se vor recolta mostre biologice, în vederea stabilirii consumului de substanţe psihoactive", îi explică poliţistul şoferului. 

Un şofer a încercat să fugă de poliţişti

Un alt şofer din Bucureşti i-a pus pe jar pe poliţişti. Nu a oprit la semnalele acestora şi a încercat să fugă. "Poliţiştii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, reuşind să îl oprească pe raza judeţului Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool-test, care a relevat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Legea nu i-a speriat aseară nici pe şoferii din Mureş. Un bărbat s-a urcat băut la volan, deşi avea permisul suspendat şi consumase alcool: "Dumneata, cu permisul suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice te-ai urcat la volan? Vă daţi seama că sunteţi un real pericol pentru fiecare cetăţean?" Astfel de acţiuni sunt realizate periodic de către Poliţiştii Brigăzii Rutiere şi au ca scop creşterea siguranţei în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer din Bucureşti, "colecţionar" de dosare penale: are deja 8. Cum l-au prins iar poliţiştii. "Şi ultima oară tot aşa ne-am întâlnit"