Antena Meniu Search
x

Şofer băut din Teleorman, scandal după ce a accidentat doi tineri. Bărbatul ameţit de alcool şi-a vărsat nervii pe un poliţist şi o asistentă

Un şofer din Teleorman, care s-a urcat băut la volan şi a băgat doi oameni în spital, a făcut spectacol în spitalul judeţean.

Vezi și

Un şofer din Teleorman, care s-a urcat băut la volan şi a băgat doi oameni în spital, a făcut spectacol în spitalul judeţean. Bărbatul a lovit un poliţist şi a înjurat şi ameninţat agenţii de la Circulaţie, dar şi personalul medical de pe ambulanţă. Motivul supărării au fost cătuşele de la mâini. Individul, reţinut de poliţişti pentru patru infracţiuni, a fost pus în libertate de un judecător.

Bărbatul e supărat foarte tare că poliţiştii i-au pus cătuşele. Între localităţile Poroschia și Țigănești, individul s-a urcat băut la volanul unui autoturism neînmatriculat şi a intrat în mașina din față, cu viteză. Pentru că nu a văzut-o, a declarat el. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul pe care l-a lovit a fost proiectat pe câmp. O fată şi un băiat aflaţi în maşina răsturnată au ajuns la spital. Acolo a ajuns și șoferul care a provocat accidentul. Însă cu câteva julituri și... cu chef de scandal.

Aflat în stare de ebrietate, individul a devenit violent la spital! Bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice, a lovit un poliţist, a înjurat personalul medical al ambulanţei şi i-a ameninţat pe toţi cei care i-au ieşit în cale. A susţinut sus şi tare că are pile peste tot şi scapă basma curată.

Individul este cercetat pentru ultraj, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi refuz de a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer băut din Teleorman, scandal după ce a accidentat doi tineri. Bărbatul ameţit de alcool şi-a vărsat nervii pe un poliţist şi o asistentă