Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer băut din Teleorman, scandal după ce a accidentat doi tineri. Bărbatul ameţit de alcool şi-a vărsat nervii pe un poliţist şi o asistentă

Un şofer din Teleorman, care s-a urcat băut la volan şi a băgat doi oameni în spital, a făcut spectacol în spitalul judeţean.

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 08:26

Un şofer din Teleorman, care s-a urcat băut la volan şi a băgat doi oameni în spital, a făcut spectacol în spitalul judeţean. Bărbatul a lovit un poliţist şi a înjurat şi ameninţat agenţii de la Circulaţie, dar şi personalul medical de pe ambulanţă. Motivul supărării au fost cătuşele de la mâini. Individul, reţinut de poliţişti pentru patru infracţiuni, a fost pus în libertate de un judecător.

Bărbatul e supărat foarte tare că poliţiştii i-au pus cătuşele. Între localităţile Poroschia și Țigănești, individul s-a urcat băut la volanul unui autoturism neînmatriculat şi a intrat în mașina din față, cu viteză. Pentru că nu a văzut-o, a declarat el. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul pe care l-a lovit a fost proiectat pe câmp. O fată şi un băiat aflaţi în maşina răsturnată au ajuns la spital. Acolo a ajuns și șoferul care a provocat accidentul. Însă cu câteva julituri și... cu chef de scandal.

Aflat în stare de ebrietate, individul a devenit violent la spital! Bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice, a lovit un poliţist, a înjurat personalul medical al ambulanţei şi i-a ameninţat pe toţi cei care i-au ieşit în cale. A susţinut sus şi tare că are pile peste tot şi scapă basma curată.

Vezi și

Individul este cercetat pentru ultraj, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi refuz de a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Şofer băut din Teleorman, scandal după ce a accidentat doi tineri. Bărbatul ameţit de alcool şi-a vărsat nervii pe un poliţist şi o asistentă