Antena Meniu Search
x

Şofer din Vaslui, găsit rupt de beat cu maşina înfiptă într-un copac. Ce alcoolemie avea bărbatul de 52 de ani

Un şofer în vârstă de 52 de ani a fost găsit de poliţiştii vasluieni în stare avansată de ebrietate, la volanul maşinii cu care intrase direct într-un copac de pe marginea Drumului Judeţean 245.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 16:31

Ce alcoolemie avea bărbatul - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost depistat în stare avansată de ebrietate la volanul unei maşini după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe DJ 245.

Ce alcoolemie avea şoferul

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 245 a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat de 52 de ani, şoferul unui vehicul înmatriculat în judeţul Vaslui, care a intrat în coliziune cu un arbore aflat pe marginea drumului, rezultând avarierea autoturismului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, în vederea prelevării de mostre biologice şi stabilirii alcoolemiei", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şofer din Vaslui, găsit rupt de beat cu maşina înfiptă într-un copac. Ce alcoolemie avea bărbatul de 52 de ani