Antena Meniu Search
x

Şofer din Galaţi întors din Italia, suspect de coronavirus, dus la analize, a refuzat izolarea şi umblă nestingherit prin curtea spitalului

Un şofer din Galaţi întors din Italia, suspect de coronavirus şi dus la analize, a refuzat izolarea şi umblă nestingherit prin curtea spitalului. Imaginile au fost filmate vineri seara, când bărbatul a şi vorbit cu reporterii Observator.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.02.2020, 08:49

Şofer din Galaţi suspect de coronavirus, dus la analize, refuză izolarea Vezi și

Un şofer din Galaţi întors din Italia, suspect de coronavirus şi dus la analize, a refuzat izolarea şi umblă nestingherit prin curtea spitalului. Imaginile au fost filmate vineri seara, când bărbatul a şi vorbit cu reporterii Observator.

"Nu mai puteam de rău. Am şi febră, mă doare şi gâtul, tot.", le-a spus bărbatul reporterilor, în curte spitalului, unde fusese adus cu izoleta şi ar fi trebuit băgat direct în carantină.

Pe scările Spitalului din Galaţi, acolo unde a fost adus, seara trecută, cu o izoletă, bărbatul vorbeşte la telefon cu soţia lui. Chiar el a sunat la 112, acuzând febră şi stări de rău. Mai mult, a precizat că lucrează ca şofer profesionist şi face regulat curse în Italia, unde urma să plece din nou zilele următoare. 

După recoltarea pentru analize, izoleta a plecat cu probele, iar în aşteptare acestora, bărbatul a ieşit pe scările din faţa ambulatoriului. Acolo a purtat un dialog cu reportarii Observator.

Pe acelaşi subiect

- Ce ţi-au zis aici?

- Nimic. Să aştept.

- Ţi-au luat sânge, ţi-au luat ceva?

- Mi-au luat o analiză din nas şi din gură. Şi atât.

În faţa spitalului un echipaj de jandarmi stă de pază. Agenţii au încercat să îl liniştească pe bărbat: "Dacă ai gripa noastră comună, nu ai cum să ai şi cealaltă gripă, da? Şi s-ar putea să îţi dea drumul acasă. Acum vedem şi ce rezultate vin."

Jandarmii spun că nu puteau să îl ţină cu forţa pe bărbat în incinta spitalului. Din informaţiile obţinute, acesta a refuzat să fie izolat în carantină.

În cele din urmă, bărbatul a fost băgat într-un salon, acolo unde şi-a petrecut noaptea. 

Tot aseară, la spital a ajuns şi un alt suspect de coronavirus. Şi pentru el sunt aşteptate rezultatele probelor. Pe lângă cei doi pacienţi aflaţi acum în spital, la nivelul judeţului Galaţi sunt încă 167 de persoane izolate la domiciliu, dintre care 4 în carantină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer din Galaţi întors din Italia, suspect de coronavirus, dus la analize, a refuzat izolarea şi umblă nestingherit prin curtea spitalului