Antena Meniu Search
x

Haz de necaz pe seama coronavirusului, la Cluj: bărbat cu mască de gaze, la cumpărături (Video)

Scenă neobișnuită la un supermarket-ul Lidl din Baciu, Cluj-Napoca. Un bărbat cu mască de gaze și purtând geacă și pantaloni de culoare galbenă, similare unui combinezon de protecție chimică, a venit la cumpărături.

de Redactia Observator

la 28.02.2020, 23:32

În glumă, un bărbat din Cluj s-a dus la cumpărături cu masca de gaze Vezi și
  • Bărbatul spune că a fost o glumă.
  • Clientul susține că apariția sa e urmare a unei înțelegeri cu prietenii.

O scenă neobișnuită a fost surprinsă într-un supermarket din Cluj-Napoca. Un client cu mască de gaze și purtând geacă și pantaloni de culoare galbenă, similare unui combinezon de protecție chimică, a venit la cumpărături. ”A fost o glumă să mai destindem atmosfera”, a declarat bărbatul.

Imaginile au fost filmate de un alt client al supermarketului din Baciu, Cluj-Napoca. Bărbatul costumat în galben, purtând mănuși de cauciuc și având fața acoperită de o mască de gaze, împingea căruciorul de cumpărături printre rafturi, sub privirile uimite ale unor cumpărători.

"Am vrut să cumpăr niște produse și am reușit. Oamenii s-au amuzat. A fost o glumă, să mai destindem atmosfera", a declarat bărbatul.

”Dintr-o dată, s-a golit la casă”, a afirmat autorul videoului.

Clientul a dezvăluit și motivul apariției sale neobișnuite.

”E posibil sa ma mai duc și zilele viitoare, ca m-au provocat niște prieteni sa ma duc o săptămâna întreagă așa, la cumpărături”, a explicat bărbatul.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Cluj, Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Haz de necaz pe seama coronavirusului, la Cluj: bărbat cu mască de gaze, la cumpărături (Video)