Antena Meniu Search
x

Foto Şofer inconştient, la un pas de tragedie pe calea ferată. Trenul Regio Constanţa - Bucureşti Nord a frânat de urgenţă, iar călătorii au rămas blocaţi mai bine de o oră

Un incident a dat peste cap traficul feroviar luni după-amiază, pe ruta Constanţa - Bucureşti Nord. Un şofer care nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale instalației de semnalizare fără bariere a ajuns în calea trenului Regio 8010. Mecanicul a fost nevoit să frâneze de urgenţă, pentru a evita impactul. Pentru călători, asta a însemnat peste o oră de întârziere.

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 16:23

"La data de 01.04.2023, ora 14.12 minute, mecanicul trenului Regio 8010, care circulă pe relația Constanța – București Nord, plecat la 14.12 minute din stația CF Constanța a surprins la km 223+633 (trecerea la nivel din zona Cora) un auto care nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale instalației de semnalizare automată fără semibariere. În urma impactului, trenul a fost frânat de urgență, iar circulația feroviară pe ambele fire a fost închisă. La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai SRCF Constanța, ISU, SAJ și Poliția TF. Din fericire, nu au fost înregistrate victime", se arată într-un comunicat.

Trenul Regio s-a pus în mișcare la ora 15.14 acumulând 63 minute întârziere. Un alt tren afectat de închiderea liniilor a fost IR 1586 expediat din stația Constanța cu 39 minute întârziere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şofer inconştient, la un pas de tragedie pe calea ferată. Trenul Regio Constanţa - Bucureşti Nord a frânat de urgenţă, iar călătorii au rămas blocaţi mai bine de o oră