Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şofer mort, după ce s-a ciocnit cu maşina într-un TIR, pe DN 7. Medicii nu au mai putut face nimic

Tragedie în în oraşul Lipova din Arad. Un bărbat în vârstă de 74 de ani a decedat, joi, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autocamion pe DN7, traficul fiind deviat aproximativ o oră pe străzi din localitate.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 17:00

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, la locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Secţiei Bârzava, pompierii voluntari din Lipova şi două ambulanţe.

"În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a transmis ISU, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au deviat traficul de pe DN7 prin centrul oraşului Lipova, pentru ca maşinile să nu rămână blocate în zonă, situaţie care a durat aproximativ o oră. Centrul Infotrafic a transmis că în urma coliziunii dintre autocamion şi autoturism, acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autocamion.

Poliţiştii arădeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Şofer mort, după ce s-a ciocnit cu maşina într-un TIR, pe DN 7. Medicii nu au mai putut face nimic