Antena Meniu Search
x

Video Şofer nerăbdător, filmat cum depăşeşte prin dreapta, pe trotuar, în Cugir. Cu ce amendă s-a ales

Un şofer din Alba a fost filmat în timp ce depăşea, prin partea dreaptă, pe trotuar, câteva maşini care aşteptau un alt autoturism să vireze la stânga. Bărbatul nerăbdător a ajuns în atenţia poliţiştilor, care l-au amendat şi i-au reţinut permisul de conducere.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 14:48

Şofer nerăbdător, filmat cum depăşeşte prin dreapta, pe trotuar, în Cugir. Cu ce amendă s-a ales
Şofer nerăbdător, filmat cum depăşeşte prin dreapta, pe trotuar, în Cugir. Cu ce amendă s-a ales - Ziarul Unirea

În imaginile publicate online de jurnaliştii de la Ziarul Unirea se vede cum un autoturism opreşte pe o stradă cu o bandă pe sens, pentru a vira la stânga, un alt autoturism, care are montată o cameră de bord, opreşte în spatele acestuia, iar din spate vine un al treilea autoturism care depăşeşte pe partea dreaptă, intrând pe trotuar, cu viteză. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La volan era un bărbat de 40 de ani

"La data de 15 mai a.c., în urma apariţiei unor imagini, în mediul online, cu un autoturism care ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, poliţiştii din Cugir au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto. Din cercetări, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat, de 40 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba. Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 870 de lei şi reţinerea permisului de conducere, pentru 60 de zile", a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, transmite news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer nerăbdător, filmat cum depăşeşte prin dreapta, pe trotuar, în Cugir. Cu ce amendă s-a ales