Antena Meniu Search
x

Român cu alcoolemie de peste 3 la mie prins în Italia, la volanul unui camion de 40 de tone, pentru că mergea prea încet

Un tânăr şofer român, rezident în Brescia, a fost prins la volanul unui camion de 40 de tone, în Italia, la Imola, cu un nivel de alcool din sânge de șapte ori mai mare decât limita admisă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.03.2019, 21:04

Cu peste 3 la mie, la volanul unui camion de 40 de tone - Milano Today

Un tânăr şofer român, rezident în Brescia, a fost prins la volanul unui camion de 40 de tone, în Italia, la Imola, cu un nivel de alcool din sânge de șapte ori mai mare decât limita admisă.

El nu a încălcat vreo regulă de circulaţie, dar în momentul în care a trecut pe lângă o patrulă de la Poliţia Rutieră, a început să meargă foarte încet, lucru care a trezit suspiciunile rutierilor, care s-au luat după el şi l-au urmărit un timp.

Cu peste 3 la mie, la volanul unui camion de 40 de tone

Poliția rutieră Imola, citată de professionecamionista.it a oprit un șofer care conducea un camion de 40 de tone, cu o alcoolemie de șapte ori mai mare decât limita permisă.

Pe acelaşi subiect

Agenții au oprit vehiculul după ce au observat că şoferul circulă foarte încet.

Odată ce vehiculul a fost oprit, șoferul a fost supus testării cu etilotestul, iar rezultatul a fost unul neaşteptat. Românul avea o alcoolemie de peste 3 la mie în aerul expirat.

Beat mort la volan, românul se îndrepta spre autostradă

Îngrijorător, precizează presa italiană, este faptul că tânărul intenţiona să intre pe autostradă, pentru a se îndrepta spre Ravenna.

Agenţii i-au reţinut permisul de conducere şi l-au transportat pe român la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Român cu alcoolemie de peste 3 la mie prins în Italia, la volanul unui camion de 40 de tone, pentru că mergea prea încet