Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer român de TIR, prins în vama Nădlac II că ascundea în camion şapte migranţi din Sri Lanka

Un şofer român a fost prins, miercuri, când încerca să scoată din ţară şapte migranţi din Sri Lanka, pe care i-a ascuns în cabina TIR-ului pe îl conducea şi în care nu avea mărfuri.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 12:16

- politiadefrontiera.ro

Autotrenul a fost verificat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

"S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Acesta se deplasa fără încărcătură pe ruta România - Ungaria. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în spaţiul destinat odihnei şoferului din cabina capului tractor, şapte cetăţeni străini", a informat Poliţia de Frontieră Arad, potrivit Agerpres.

Străinii au fost duşi la sediul poliţiştilor de frontieră, unde s-a constatat că sunt cetăţeni din Sri Lanka care au intrat legal în România.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Şofer român de TIR, prins în vama Nădlac II că ascundea în camion şapte migranţi din Sri Lanka