Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer român de TIR, amendă şi dosar după ce a furat curent într-o parcare din Germania

Un şofer român de TIR, în vârstă de 39 de ani, a fost amendat şi va fi cercetat penal, după ce a fost prins în timp ce fura curent de la un stâlp de iluminat public, în Germania.

de Alin Tarnovschi

la 06.01.2020 , 10:36

Şofer român de TIR, amendă şi dosar pentru furt de curent în Germania Şofer român de TIR, cercetat pentru furt de curent, în Germania - Arhivă

Un şofer român de TIR, în vârstă de 39 de ani, a fost amendat şi va fi cercetat penal, după ce a fost prins în timp ce fura curent de la un stâlp de iluminat public, în Germania.

Totul s-a întâmplat, duminică dimineaţă, într-o parcare din zona comercială a oraşului Nohra (statul Thuringia din Germania).

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, poliţiştii din Nohra au făcut un control într-o parcare de TIR-uri din zona comercială, iar un TIR le-a atras atenţia.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, poliţiştii au descoperit un cablu electric care pornea de la un stâlp de iluminat public şi ajungea la bateriile camionului, cu ajutorul unui transformator, notează presseportal.de.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii l-au trezit din somn pe şofer, un român în vârstă de 39 de ani şi au descoperit că acesta fura curent de la stâlpul de iluminat public pentru a încărca bateriile camionului.

Luat la întrebări, românul a declarat că s-a conectat la stâlpul de iluminat pentru a se putea uita la televizor, în timp ce motorul era oprit.

Şoferul român a fost amendat şi dus la Poliţie pentru audieri, fiind cercetat penal pentru furt de curent.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Şofer român de TIR, amendă şi dosar după ce a furat curent într-o parcare din Germania