Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Șoferi de autobuz, prinși băuți la volan, la 7 dimineaţa, în Suceava. Aveau maşinile pline de călători când i-a oprit Poliția

Şoferi de autobuz beţi, în trafic, la 7 dimineaţa. Asta au găsit poliţiştii din Suceava la o razie făcută printre şoferii mijloacelor de transport în comun. Cei care au căzut proba etilotestului aveau maşinile pline de călători. 

de Angela Bertea

la 23.08.2024 , 13:49

Polițiștii suceveni desfășoară în aceste zile acțiuni de control în trafic pentru a preveni accidentele rutiere cauzate de viteza excesivă, dar și de conducerea sub influența alcoolului. Au fost verificați peste 500 de șoferi și 30 de șoferi auto transport-persoane. 

Șoferi de autobuz, băuți la volan

Au fost descoperite diferite abateri, de la depășirea limitei de viteză, până la conducerea sub influența băuturilor alcoolice. 

Vezi și

Doi șoferi angajați la transportul public local din Suceava au fost prinși de polițiști băuți la volan. Unul dintre ei avea o alcoolemie 0,13 mg / l în aerul expirat, iar celălalt avea o alcoolemie de 0,84 mg / l în aerul expirat. Unul dintrei ei a invocat un tratament pe care îl urma din cauza unei afecțiuni medicale, care ar fi putut să dea o eroare aparatului.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Șoferi de autobuz, prinși băuți la volan, la 7 dimineaţa, în Suceava. Aveau maşinile pline de călători când i-a oprit Poliția