Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Șoferiță aproape de a fi linșată, în mijlocul drumului, după ce a accidentat un copil de 12 ani, în Satu Mare

Momente ireale după un accident rutier petrecut în orașul Tășnad din județul Satu Mare. O șoferiță în vârstă de 35 de ani, care a lovit cu mașina un copil, a fost la un pas de a fi linșată de rudele victimei și de localnici. Oamenii s-au revoltat atât de tare, încât au încercat să o lovească pe femeie, în timp ce unii bărbați instigau la violență de pe margine. 

De Redactia Observator la 27.01.2023, 17:55
accident rutier produs în Tășnad, Satu Mare
Șoferiță aproape de a fi linșată, în mijlocul drumului, după ce a accidentat un copil de 12 ani, în Satu Mare - PresaSM via Youtube

Potrivit PresaSM, spiritele s-au încins după ce o șoferiță în vârstă de 35 de ani a lovit un copil în vârstă de 12 ani, pe o trecere de pietoni din localitatea Tășnad. Rudele victimei au venit imediat la fața locului, precum și echipajele de prim-ajutor și de poliție. Supărate că un asemenea accident s-a produs în comunitatea lor, câteva femei au încercat să intre în mașina în care șoferița se baricadase, pentru a o trage la răspundere.

De pe margine, o localnică și-a vărsat nervii pe poliție: "Ce înseamnă asta? Cine e poliția din Tășnad? E pusă să facă lege, nu? Roag-o frumos, că ați omorât un copil, domnule... Roag-o frumos! Domnule, vezi că gradele tale nu-ți face nimica, omule, că ești un jeg penal! (...) Uitați cum trage de femeie poliția din Tășnad!"

Atenție, înregistrarea conține momente cu limbaj licențios!

Unele chiar au lovit autoturismul cu obiecte, în ciuda eforturilor repetate ale oamenilor legii de a controla situația. Mai mult, pe imagini se pot auzi și bărbați care instigă la violență de pe margine.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șoferiță aproape de a fi linșată, în mijlocul drumului, după ce a accidentat un copil de 12 ani, în Satu Mare