Antena Meniu Search
x

Şoferiţa care a ucis 4 oameni în Iaşi, după ce s-a urcat beată la volan, a fost arestată

Şoferiţa care a ucis patru muncitori şi a rănit alţi trei în timp ce gonea, băută fiind, cu maşina pe o stradă din Iaşi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia a fost ieri preluată şi dusă la audieri, după ce poliţiştii au găsit-o relaxându-se la mall. 

de Redactia Observator

la 18.06.2022, 14:04

Vezi și

Adina Iuliana Ghervase a fost adusă sâmbătă la prânz la Judecătoria din Iaşi, iar magistraţii au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile. Imediat ce a coborât din maşina Poliţiei pentru a intra în sediul Judecătoriei, ea a fost întrebată de jurnalişti de ce a urcat la volan după ce consumase alcool, ce viteză avea în momentul impactului şi dacă îi pare rău pentru fapta comisă. Femeia nu a răspuns la niciuna dintre întrebări.

"La data de 18 iunie a.c., femeia reținută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile", transmite IPJ Iaşi.

Patru oameni au murit în urma accidentului de la Iaşi

Patru oameni au murit nevinovaţi, iar alţi trei au fost răniţi, după ce şoferiţa inconştientă a urcat beată la volan şi a intrat în plin în grupul de muncitori. Ar fi făcut drifturi şi ar fi gonit cu mult peste limita legală înainte să piardă controlul volanului şi să facă prăpăd pe şosea. Şoferiţa are 38 de ani şi locuieşte în localitatea Valea Lupului. Unul dintre vecini a vorbit cu reporterii Observatori şi a povestit că a văzut-o în timp ce urca în autoturism, Bărbatul spune că părea veselă, arătând o stare euforică.

Toţi cei patru bărbaţi decedaţi erau în câmpul muncii de peste 15 ani. Cel mai tânăr împlinise luna trecută 45 de ani, alţi doi aveau 47 de ani, iar cea de-a patra victimă 54 de ani. Dintre ceilalţi trei bărbaţi, care au fost răniţi, cel mai tânăr are 33 de ani şi este angajat la firma respectivă din luna martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şoferiţa care a ucis 4 oameni în Iaşi, după ce s-a urcat beată la volan, a fost arestată