Antena Meniu Search
x

Şoferiţă de 45 de ani din Vaslui, depistată de poliţişti fără permis după ce a fost implicată într-un accident

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost depistată fără permis de conducere după ce maşina pe care o conducea a fost acroşată în trafic de un alt autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 17:18

Şoferiţă de 45 de ani din Vaslui, depistată de poliţişti fără permis după ce a fost implicată într-un accident
- Shutterstock

"Poliţiştii Postului de Poliţie Muntenii de Jos, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui, au fost sesizaţi prin apel la 112, de către un bărbat de 44 de ani, pasager într-un autoturism condus de o femeie de 34 de ani din localitatea Băcăoani, care ar fi acroşat un alt autoturism, condus de o femeie de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Ambele vehicule erau înmatriculate în judeţul Vaslui. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia de 45 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Şoferiţă de 45 de ani din Vaslui, depistată de poliţişti fără permis după ce a fost implicată într-un accident