Antena Meniu Search
x

Foto Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal. "Sfatul inconştient" al unuia dintre pasageri

Două persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri, după ce în mașina condusă de o femeie polițiștii au găsit mai multe droguri, 10.000 de lei, precum și un pistol airsoft și mai multe arme albe. Șoferița a fost depistată pozitiv la THC (canabis).

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 21:11

Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal
Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal - Poliţia Română

Două persoane care au fost prinse în flagrant cu droguri într-un autoturism au fost reţinute şi, ulterior, au primit mandate de arestare pe 30 de zile, şoferiţa fiind bănuită că ar fi fost sub influenţa substanţelor psihoactive la volan.

Drogurile găsite în maşină

"În urma unui apel la 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Secţia 5 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în cadrul Planului de acţiune "Blocada", au depistat în flagrant delict două persoane care ar fi deţinut, într-un autoturism, în vederea comercializării, diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc. Astfel, în urma controlului efectuat de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, au fost descoperite, în autoturism, aproximativ 67 de grame de canabis, 24 de grame de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub numele de cristal), 33 de comprimate ecstasy, cantităţi de cocaină şi MDMA, un grinder, aproximativ 10.000 de lei, un pistol airsoft şi mai multe arme albe", se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Conform sursei citate, una dintre persoanele bănuite, cea aflată la volanul autoturismului, a fost testată cu aparatul din dotare, "reieşind indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive şi, ca urmare, a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice".

Pe acelaşi subiect

"De asemenea, o altă persoană ar fi încercat să o ajute pe conducătoarea autoturismului pentru a nu fi trasă la răspundere penală şi ar fi sfătuit-o să nu spună adevărul cu privire la provenienţa sumei de bani descoperită în geantă, în urma prinderii în flagrant delict. Totodată, aceasta s-ar fi oferit să o ajute să scape de probele care se aflau în autoturism", a precizat IPJ Braşov.

Cele trei persoane - cei doi ocupanţi ai autoturismului şi persoana care ar fi încercat să ajute şoferiţa să scape de răspundere - au fost reţinute de procurorii DIICOT Braşov, prima pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, cea de-a doua pentru trafic de droguri şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe iar cea de-a treia pentru favorizarea făptuitorului.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor două persoane care au fost depistate în flagrant cu drogurile în maşină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal. "Sfatul inconştient" al unuia dintre pasageri