Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şoferiţă începătoare, cu copilul în braţe la volan. Imaginile surprinse în traficul de Bucureşti au ajuns pe mâna poliţiştilor

În ţara cu cele mai multe victime soldate din accidente rutiere, unii şoferi nu preţ nici pe siguranţa copiilor, în maşină.  Dovadă stă o filmare făcută în traficul din Bucureşti, în care se vede cum o doamnă, cu semn de începător în geam, ţine la volan un copil. Imaginile au ajuns şi la poliţie, care s-a autosesizat. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 18:13

Femeia a fost identificată, în baza numărului de înmatriculare vizibil în filmare. Alături de numărul respectiv se observă și că șoferița abia și-a luat permisul de conducere, având în lunetă semnul de începător.

Imaginile au fost filmate de un alt șofer și publicate pe o rețea socială. S-au viralizat și de acolo au ajuns pe masa polițiștilor de la Brigada Rutieră din București. 

Ancheta a fost deschisă pentru infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, o faptă care se pedepsește cu până la 7 ani de închisoare.

Vezi și

Dosarul urmează să fie preluat de polițiștii secției 7, care au competență pe astfel de dosare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Şoferiţă începătoare, cu copilul în braţe la volan. Imaginile surprinse în traficul de Bucureşti au ajuns pe mâna poliţiştilor