Antena Meniu Search
x

Foto Șoferiță la spital, după ce a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, în Satu Mare

Accident grav în localitatea Orașu Nou, județul Satu Mare. O femeie de aproximativ 30 de ani a făcut prăpăd pe șosea, după ce a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, femeia a rămas încarcerată, însă a fost salvată de autorități. 

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 14:29

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare, a  fost solicitat în această dimineață, să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Orașu Nou, județul Satu Mare.

Mașina, la volanul căreia se afla o femeie de aproximativ 30 ani, a părăsit partea carosabilă a drumului și a intrat într-un copac. În urma evenimentului, șoferița a rămas încarcerată în autoturismul avariat.

Femeia a intrat cu mașina într-un copac

La fața locului, s-a deplasat de urgență un echipaj militar din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

"Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului medic prezent la locul evenimentului, conștientă și cooperantă. Ulterior victima a fost  transportată la Unitatea spitalicească Negrești-Oaș", potrivit ISU Satu Mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șoferiță la spital, după ce a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, în Satu Mare