Antena Meniu Search
x

Video Șoferul băut și drogat, care a lovit intenționat un polițist, avea două fete de 20 de ani în mașină. Le promisese că le duce acasă: "A părut un băiat foarte ok"

Un şofer de 27 de ani, drogat şi băut, a confundat jocurile video cu viaţa reală. A dat intenţionat cu maşina peste un poliţist care încerca să îl oprească. A gonit apoi cu agenţii pe urme, a izbutit să scăpe din încercuirea lor, dar a fost prins în cele din urmă. Cu el în maşină erau şi două fete - le cunoscuse într-un club, le promisese că le duce acasă, iar ele acceptaseră imediat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.02.2024, 19:55

Vezi și

Camerele de supraveghere au filmat cum două maşini de poliţie blochează automobilul fugarului. Şoferul băut şi drogat se strecoară, însă, printre ele. Loveşte un agent şi aproape îl ia pe capotă. Poliţistul s-a ţinut pe picioare şi a mai încercat o dată, disperat, să oprească bolidul. 

Urmărirea începuse la ora patru şi jumătate dimineaţa, în zona cluburilor de lux din nordul Capitalei. Poliţiştii nu au reuşit să îl oprească nici când i-au aruncat în faţa maşinii benzi cu ţepi. 

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Mai bine de un kilometru a parcurs bărbatul cu poliţiştii pe urmele sale. A abandonat apoi maşina în acest punct şi a luat-o la goană, la pas, în încercarea de a scăpa de agenţi.

Tânărul drogat avea două fete de 20 de ani în mașină

Pe acelaşi subiect

A fost prins, însă, rapid. Probele de sânge şi urină recoltate la spital au arătat că tânărul era băut şi drogat. În maşina lui poliţiştii au găsit mai multe urme de praf alb, cel mai probabil cocaină.

Anchetatorii le-au chemat la audieri şi pe cele două tinere de 20 de ani care erau cu el în limuzină. Fetele le-au spus că l-au cunoscut azi-noapte, într-un club, şi că individul le ducea acasă. 

  • Pasageră: El a părut un băiat foarte ok, că nu ne urcam în maşină cu el dacă el nu părea un băiat ok. 
  • Pasageră: Eu m-am trezit cu roşu şi albastru în spate. Asta e tot ce am văzut. Noi nu ştim ce era în capul acelui băiat.

Poliţistul lovit de şofer s-a are răni la piciorul drept şi contuzii în regiunea abdominală

  • Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigata Rutieră: Din fericire este în afara oricărui pericol, a suferit leziuni uşoare în urma acelei lovituri. 
  • Cătălin Predoiu, ministrul de Interne: Ştiu că s-au luat toate măsurile imediat după accident pentru a-i fi protejată viaţa. Este o meserie care implică riscuri, care nu e nici pe departe la acest moment remunerată corespunzător.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru trei infracţiuni: vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șoferul băut și drogat, care a lovit intenționat un polițist, avea două fete de 20 de ani în mașină. Le promisese că le duce acasă: "A părut un băiat foarte ok"