Antena Meniu Search
x

Video Șoferul care a furat o mașină în Constanța a fugit de la Psihiatrie. Proprietara autoturismului e îngrozită: "Mi-e frică să stau acasă, efectiv!"

Şoferul prins de poliţiştii din Constanţa după o urmărire de 10 kilometri, în care s-au tras şi focuri de armă, este din nou căutat. Bărbatul, cercetat doar sub control judiciar şi internat într-o secţie de Psihiatrie, a fugit din spital. Între timp, au apărut şi imagini noi cu momentul în care a furat maşina cu care a pornit în cursa nebună. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.09.2023, 20:03

Vezi și

Imaginile filmate de camerele de supraveghere din localitatea Cumpăna surprind momentul în care o gravidă opreşte maşina în faţa unui magazin. Hoţul se apropie de şoferiţă şi o priveşte insistent. Apoi se îndepărtează. Femeia coboară din maşină, dar lasă cheile în contact. 13 secunde mai târziu, bărbatul urcă la volan. Proprietara se agaţă de portieră, împreună cu o altă femeie încercând să-l oprească.  

  • Proprietara mașinii: El era deja în maşină. Şi eu sunt şi însărcinată! M-am dus, am tras de uşă, încercam să-l opresc.Am plâns foarte tare!
  • Andreea Filip, reporter Observator: Imediat ce a reușit să fugă de aici, șoferul s-a îndreptat spre Constanța. În câteva minute, pe Şoseaua Mangaliei s-a întâlnit pentru prima dată cu un echipaj de poliție. Era dat deja în consemn. A fost somat să tragă pe dreapta, nu a oprit, așa că agenții au pornit în urmărire. 

Pentru a-l opri pe șoferul fugar agenţii au tras şase focuri de avertisment

  • Andreea Filip, reporter Observator: Cursa hoțului s-a încheiat după 10 kilometri, aici, în apropierea Gării din Constanța. Mai multe mașini de poliție au construit un blocaj în această intersecție care l-au forțat pe șofer să piardă controlul volanului. 
Pe acelaşi subiect

Fugarul a acroşat trei maşini, iar o persoană a fost rănită în urma impactului. Nu a păţit nimic, dar s-a ales cu un dosar penal. E cercetat pentru furt şi vătămare corporală din culpă. 

Justificarea lui în faţa poliţiştilor a fost că voia să ajungă la Constanţa şi... nu avea bani de taxi. Deşi a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, judecătorii au decis că poate fi cercetat sub control judiciar.

  • Proprietara mașinii: Am fost şocată, mai ales acum, că am auzit că i-a dat control judiciar! Mie mi-e frică să stau acasă, efectiv!

Individul a fugit de la Psihiatrie, în momentul în care a fost a fost scos la plimbare

A ajuns la un spital de psihiatrie numai că, astăzi, după prânz, când a fost scos la plimbare, individul a evadat. 

  • Rudă a bărbatului: A fost internat la Palazu! Şi acum jumătate de oră am fost anunţaţi de conducerea de acolo că... A fugit! Pur şi simplu! A sărit gardul!

Familia bărbatului căutat a declarat reporterilor Observator că fugarul este uneori violent. Poliţiştii solicită celor care îl văd să anunţe de urgenţă la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șoferul care a furat o mașină în Constanța a fugit de la Psihiatrie. Proprietara autoturismului e îngrozită: "Mi-e frică să stau acasă, efectiv!"