Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație. Şoferul care a spulberat în câteva secunde doi tineri în Baia Mare a fost arestat preventiv

Şoferul care a spulberat în doar câteva secunde două destine într-o staţie din Baia Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Iniţial tot instanța a dispus punerea lui în libertate pentru cercetare.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 14:27

Vezi și

Şoferul vinovat pentru moartea unei tinere şi rănirea gravă a soţului acesteia la Baia Mare a fost arestat preventiv. Magistraţii au decis că acesta va sta după gratii în următoarele 30 de zile. Individul este autorul unui grav accident de circulaţie care a avut loc în urmă cu câteva zile într-o staţie de autobuz. Joi seară, zeci de persoane nemulţumite au ieşit în stradă după ce magistraţii au decis, iniţial, ca şoferul să fie judecat în libertate. 

„Tribunalul Maramureş a admis, în data de 09.07.2021, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare împotriva încheierii penale nr. 2085 din 6 iulie 2021 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare, a desfiinţat-o în totalitate şi, rejudecând, a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 iulie 2021 şi până în data de 7 august 2021 inclusiv.

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că acesta, în data de 03.07.2021, în jurul orei 20:05, conducând un autoturism marca BMW în Municipiul Baia Mare, din cauza nerespectării dispoziţiilor legale care reglementează circulaţia rutieră şi a neadaptării vitezei de circulaţie la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul autoturismului, a derapat, autoturismul intrând într-o construcţie special amenajată cu destinaţie de staţie de autobuz, în afara părţii carosabile, în urma accidentului rezultând vătămarea corporală gravă a uneia dintre victime, care, din cauza leziunilor suferite, a decedat în data de 06.07.2021. Hotărârea Tribunalului Maramureş este definitivă”, a anunțat oficial Tribunalul Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație. Şoferul care a spulberat în câteva secunde doi tineri în Baia Mare a fost arestat preventiv