Antena Meniu Search
x

Şoferul care a ucis o copilă pe o trecere de pietoni din Târgoviște conducea cu 125 km/h. Fetiţa de 13 ani fusese aruncată 20 de metri în aer

Șoferul care a lovit mortal cu mașina fata de 13 ani din Târgoviște conducea cu 125 km/h în localitate, potrivit avocatului Adrian Cuculis.

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 11:34

Şoferul care a ucis o copilă pe o trecere de pietoni din Târgoviște conducea cu 125 km/h
Şoferul care a ucis o copilă pe o trecere de pietoni din Târgoviște conducea cu 125 km/h

Potrivit sursei citate, șoferul ''conducea cu 125 km/h în localitate și înainte de a ajunge la trecerea de pietoni unde a lovit-o și ucis-o pe fetiță''. Avocatul susține că, în prezent, șoferul este sub măsura arestului la domiciliu și cere strămutarea cauzei la un alt parchet, cerere ce urmează a fi soluționată de Parchetul ICCJ. Adrian Cuculis anunță că familia victimei a ridicat pretenții financiare de peste un milion de euro.

În acest caz, șeful Poliției Române a dispus declanșarea unei cercetării prealabile față de șeful Poliției Târgoviște, șeful Biroului de Ordine Publică și alți doi polițiști, în urma incidentelor apărute în timpul înmormântării fetiței de 13 ani, accidentată mortal pe o trecere de pietoni. Atunci, în timp ce se îndreptau spre cimitir, rudele au vrut să schimbe traseul cortegiului şi să treacă prin faţa casei şoferului care a produs accidentul. Poliţiştii s-au opus, iar de aici a izbucnit scandalul.

Haos în Târgoviște: bătaie cu poliția lângă sicriul fetei de 13 ani care a murit spulberată pe trecere

Poliţişti şi jandarmi au intervenit, după ce un scandal a izbucnit la Târgovişte, în timpul procesiunii organizate la înmormântarea fetei de 13 ani, care a murit după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Participanţii la înmormântare i-au lovit pe poliţiştii care nu le-au permis să intre cu cortegiul funerar pe strada unde locuieşte şoferul aflat la volanul maşinii implicate în accident.

''Având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa'', au informat oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şoferul care a ucis o copilă pe o trecere de pietoni din Târgoviște conducea cu 125 km/h. Fetiţa de 13 ani fusese aruncată 20 de metri în aer