Antena Meniu Search
x

Video Șoferul cu Mercedes care a demarat în forță de lângă polițiști și jandarmi, în centrul Bucureștiului, a fost prins

Neputinţă a poliţiştilor în faţa unui şofer decis să încalce toate regulile. Un tânăr oprit aseară în trafic a ignorat somaţiile poliţiştilor şi ale jandarmilor şi a demarat în forţă. A lovit două maşini şi a fost la un pas să calce mai mulţi pietoni. Individul a fost filmat în timp ce făcea slalom printre maşini şi provocând la bătaie un alt şofer, înainte de a-şi abandona maşina. Poliţiştii l-au identificat repede pe tânăr, dar l-au prins abia cu puţin timp în urmă. Acesta, în schimb, şi-a petrecut noaptea ironizand autorităţile pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 07:51

Vezi și

Dă-te jos! Dă-te jos!

Sparge geamul! Sparge, mă, geamul!

Şoferul a fost oprit de polițiștii Brigăzii Rutiere, după ce a încălcat mai multe reguli de circulaţie. Tânărul de la volan este blocat în spatele altor două maşini şi, în timp ce ignoră agentul care îl somează să coboare, face manevre să iasă din blocaj.

La scurt timp vin întăririle, un echipaj de jandarmi.

Pe acelaşi subiect

Aveţi grijă că vă loveşte!

Coboară din maşină!

Coboară din maşină!

Sparge-i geamul! Sparge-i geamul!

La colţ!

În încercarea disperată de a scăpa, șoferul teribilist a lovit două maşini şi aproape a călcat un grup de pietoni

Încercarea jandarmilor de a-l da jos pe individ eşuează. Şoferul loveşte două maşini şi aproape calcă un grup de pietoni în timp ce demarează în forţă. Poliţiştii pierd urma automobilului. Mai multe filmări de amator arată cursa nebună făcută de acesta pe străzile din Bucureşti. Inclusiv încercarea de a provoca la bătaie alt şofer.

Uite camera, cumetre!

Dă-te jos!

Uite camera!

Dă-te jos... 

Uite că întoarce!

Sună la poliţie!

Șoferul și-a bătut joc de polițiști pe rețelele de socializare

Maşina individului a fost găsită abandonată pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei. Poliţiştii au aflat identitatea proprietarului, un tânăr care a mai avut probleme cu legea în trecut. În timp ce agenţii îl căutau, şoferul îşi bătea joc de ei pe reţelele de socializare.

Băi, viaţa mea! Sunaţi, mă, la 911, că ăştia pe România nu răspund!

Dacă primele mesaje ale individului au fost date din maşină, şi apoi de pe stradă, ulterior, acesta s-a filmat şi în timp ce făcea o baie cu spumă. Şi nu singur.

Mă luaţi cu night-vision dacă e...

Surse Observator spun că, deşi poliţiştii au adresa individului, aceştia nu au putut face o percheziţie acolo, în orele de după incident, deoarece nu aveau încă baza legală. În această dimineață, tânărul a fost depistat de către polițiștii Secției 19. El a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șoferul cu Mercedes care a demarat în forță de lângă polițiști și jandarmi, în centrul Bucureștiului, a fost prins