Antena Meniu Search
x

Video "Loveşte oamenii!". Momentul în care şoferul unui Mercedes din Bucureşti fuge de sub privirile poliţiştilor. Loveşte două maşini şi pune în pericol viaţa pietonilor

Scene ireale au fost filmate miercuri seara în traficul din Bucureşti. Un şofer inconştient, oprit în trafic de poliţişti, a reuşit să "fenteze" filtrul şi a scapat în cele din urmă de sub privirile agenţilor. În goana lui nebună, bărbatul nu a mai ţinut cont că poate provoca o tragedie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.10.2022, 11:05

Şofer inconştient, goană nebună în Bucureşti
Şofer inconştient, goană nebună în Bucureşti - Captură video Facebook

S-a întâmplat în Sectorul 4, în zona Tineretului, la o oră de vârf, într-o intersecţie aglomerată. În imaginile filmate de un martor aflat la faţa locului se observă cum şoferul încearcă să se strecoare printre celelalte maşini oprite la semafor pentru a scăpa de poliţişti.

Şofer inconştient, goană nebună în Sectorul 4

Unul dintre agenţi îl roagă insistent pe şoferul autoturismului să rămână pe loc, însă acesta are un singur scop: să fugă. Potrivit martorilor, bărbatul aflat la volan s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Martor: E mort! E mort,bă, săracul!

Pe acelaşi subiect

În toată agitaţia, la un moment dat, şoferul reuşeşte să lovească una dintre maşinile oprite în faţa lui. La scurt timp, agentului de poliţie i se alătură mai mulţi jandarmi în speranţa că îl pot opri. În zadar însă, şoferul inconştient accelerează şi se face nevăzut. Nu ţine cont nici de faptul că în faţa lui câţiva oameni traversează strada.

Martor: Loveşte oamenii! Loveşte oamenii! Bă, eşti nebun?!

Poliţiştii au găsit în cele din urmă autoturismul abandonat pe o stradă din Bucureşti, însă nici urmă de şofer În momentul de față agenţii încearcă să îi dea de urmă conducătorului auto.

Comunicatul poliţiştilor bucureşteni

La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

​La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.  În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Loveşte oamenii!". Momentul în care şoferul unui Mercedes din Bucureşti fuge de sub privirile poliţiştilor. Loveşte două maşini şi pune în pericol viaţa pietonilor