Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şoferul din Galaţi care a fugit după ce a lovit un copil, identificat de poliţişti. Nu avea permis şi a abandonat maşina într-o pădure

Poliţiştii din Galaţi l-au identificat ieri pe bărbatul bănuit că ar fi condus şi provocat accidentul din comuna Frumuşiţa de luni, în urma căruia un copil de 8 ani a fost rănit. După ce l-au găsit, acesta le-a arătat locul unde a ascuns maşina şi au constatat că bărbatul nu deţinea permis.

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 09:47

Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din satul Fântânele, comuna Scânteiești, județul Galați. Acesta a condus anchetatorii în locul unde a abandonat autoturismul imediat după evenimentul rutier și a dat detalii complete cu privire la modul de producere al acestuia. Autovehiculul, care prezintă multe urme de avarii, se afla în mijlocul unei păduri, aflată la aproximativ 10 km distanță de localitatea Frumușița.

Avea montate numere de înmatriculare false

Avariile autoturismului ar fi fost produse din cauza circulației pe un drum de exploatare agricolă, precum și prin pădurea unde a fost abandonat. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în momentul accidentului avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

În urma audierilor și administrării materialului probator în dosarul penal în care se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a acestui bărbat, care a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați.

Astăzi, 23 iunie, bărbatul reținut va fi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferul din Galaţi care a fugit după ce a lovit un copil, identificat de poliţişti. Nu avea permis şi a abandonat maşina într-o pădure