Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şoferul din Satu Mare, care în urmă cu doi ani a omorât pe trecerea de pietoni o fată de 13 ani, scapă de închisoare. Ce au decis judecătorii

Un tânăr care în urmă cu doi ani a ucis o fată de 13 ani în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, în Satu Mare, şi-a aflat pedeapsa. Astfel, şoferul care la vremea producerii accidentului avea 18 ani, nu va rămâne în spatele gratiilor, fiind condamnat la o pedeapsă de doi ani cu suspendare, scrie presasm.ro.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.10.2022, 15:20

În luna septembrie 2020, tânărul care la acea vreme avea 18 ani, din localitatea Odoreu, a surprins şi accidentat o minoră de 13 ani, din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pe strada Păuleștiului. 

Filmul unei tragedii. Copila de 13 ani, spulberată pe trecere

Din cauza rănilor grave, tânăra victimă nu a reuşit să reziste, iar ulterior medicii au fost nevoiţi să declare decesul ei.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Inculpatul a recunoscut în totalitate faptele. Conform expertizei efectuate în cauză, viteza de deplasare a fost stabilită la 47,5 km/h, iar specialiștii au considerat că șoferul putea evita producerea accidentului prin acționarea sistemului de frânare al autoturismului încă din momentul declanșării stării de pericol iminent, acordând în acest fel prioritate de trecere pietonului aflat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Pe acelaşi subiect

La locul tragediei, la vremea respectivă, prietenii și apropiații familiei au făcut altar de rugăciune și au aprins zeci de lumânări. "Te iubesc mami și tati", a scris mama fetiței pe rețeaua de socializare, în vreme ce sora mai mare a Karinei a postat și ea un mesaj: "Ai plecat intr-o lume mai buna iubita mea surioara, unde totul este verde si frumos, unde nu exista nimic rau. Sufletule mic...ai lasat atata durere in sufletele noastre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Şoferul din Satu Mare, care în urmă cu doi ani a omorât pe trecerea de pietoni o fată de 13 ani, scapă de închisoare. Ce au decis judecătorii