Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şoferul drogat care a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa se luase la întrecere cu un prieten înainte de accident

Un şofer drogat a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa. Din primele informaţii se pare că bărbatul de 36 de ani nu ar fi văzut indicatoarele rutiere care semnalau lucrări în zonă. Ar fi încercat să le evite, însă fără succes. Mai mult decât atât se pare că şoferul drogat se luase la întrecere cu un alt prieten. 

de Ana Maria Munteanu

la 18.10.2024 , 14:23

Doar o minune a făcut ca pe şosea, în acele momente, să nu fie prezentă şi o altă maşină. Din fericire, în acest caz, nu au existat victime. Vorbim doar de pagube materiale. Conducătorul auto s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi iniţial a refuzat transportul la spital. La faţa locului au ajuns însă şi poliţiştii din Popeşti Leordeni care l-au testat pe şofer cu aparatul alcooltest.

Rezultatul a fost negativ, însă surpriza a venit în momentul în care l-au testat pentru substanţe interzise. Potrivit unor surse, aparatul a identificat prezenţa cocainei, aşa că individul a fost condus la INML pentru probele biologice. Rezultatele analizelor de sânge vor arăta cu exactitate dacă acesta consumase ceva înainte de a se urca la volan şi dacă se va alege cu dosar penal.

"La data de 18 octombrie, în jurul orei 5,10, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DNCB din Popeşti Leordeni, din direcţia Bucureşti către DNCB, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Dâmboviţa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, în cauză rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive", transmite IPJ Ilfov.

Vezi și
Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » Şoferul drogat care a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa se luase la întrecere cu un prieten înainte de accident