Antena Meniu Search
x

Video Şoferul unui BMW și-a cocoțat prietenul pe portbagaj ca să aibă mai multă aderență pe șosea. Imaginile virale filmate pe un drum înzăpezit din Vaslui

Un șofer care nu şi-a dotat maşina cu anvelope de iarnă și-a urcat un prieten pe portbagaj, pentru ca autoturismul să aibă mai multă aderență pe şosea. S-a întâmplat în judeţul Vaslui, pe un drum acoperit cu zăpadă. Prietenul şoferului a făcut o adevărată coregrafie, cocoţat pe capotă, ca să ajute la echilibrarea maşinii cu tracţiune spate. Imaginile au devenit virale pe Internet unde le-au văzut şi poliţiştii.

de Adrian Obreja

la 20.11.2023, 13:39

Vezi și

Totul s-a încheiat cu o amendă de 780 de lei pe numele șoferului autoturismului din imagini. Asta după ce acel videoclip a ajuns și la polițiștii din Vaslui care au reușit să îi identifice pe cei doi în cursul zilei de ieri. Vorbim despre un șofer de 22 de ani și un pasager de 20 de ani, ambii din localitatea Văleni. Scenele s-au petrecut pe DN 24, în Vaslui, și au fost surprinse de un alt șofer care se afla în acel moment acolo.

Pe imagini se vede acel autoturism cu tracțiune față și cel mai probabil fără anvelope de iarnă, care derapează pe șoseaua acoperită cu zăpadă, iar soluția găsită de cei doi a fost una cel puțin amuzantă dar și periculoasă pentru trafic.

Clipul a devenit viral pe internet și așa a ajuns și la polițiști

Pasagerul s-a urcat pe portbagaj și a început să se balanseze pentru a ajuta la aderență, pentru a putea trece de acea zonă greu accesibilă, cu trafic îngreunat din cauza zăpezii. Cei doi au ajuns vedete pe internet, clipul a ajuns viral pe rețelele sociale și așa a ajuns și la polițiști. Evident, au fost și comentarii extrem de amuzante la acest clip, după ce a ajuns să fie postat pe foarte multe pagini de internet. Acum, totul s-a finalizat cu o amendă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Şoferul unui BMW și-a cocoțat prietenul pe portbagaj ca să aibă mai multă aderență pe șosea. Imaginile virale filmate pe un drum înzăpezit din Vaslui