Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şoferul unui microbuz şcolar din Dâmboviţa ducea beat copiii la şcoală. A fost prins băut de poliţişti la ora 7 dimineaţa

Surpriză pentru poliţiştii din Dâmboviţa, la un control în trafic! Au descoperit că şoferul unui microbuz şcolar ducea elevii la cursuri sub influenţa alcoolului. Şi mai şocant, bărbatul a fost descoperit cu alcool în sânge la ora şapte şi jumătate dimineaţa. 

de Claudiu Loghin

la 28.05.2024 , 13:51

Descoperirea a fost făcută ieri în trafic la un control de rutină al poliţiei Dâmboviţa. S-a întâmplat în apropierea localităţii Găeşti de pe DN 61, Bărbatul în vârstă de 47 de ani conducea un microbuz pentru transportul elevilor, avea înmicrobuz elevi pe care îi ducea spre şcoală, iar poliţiştii au aflat cu surprindere faptul că are o concentraţie alcoolică de 0,68 la mie în aerul expirat.

Trebuie spus că i-au reţinut permisul 90 de zile, l-a amendat cu aproape 1500 de lei, iar copiii au ajuns la şcoală cu un alt vehicul.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Şoferul unui microbuz şcolar din Dâmboviţa ducea beat copiii la şcoală. A fost prins băut de poliţişti la ora 7 dimineaţa