Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajatele unui mall din Deva încearcă să distrugă cu mopul un şoricel detectat în zona cu mâncare (Video)

Clienţii unui mall din Deva au alertat angajaţii centrului comercial că au văzut un soarece în zona cu mâncare.

de Cristian Ionescu

la 13.02.2019 , 13:38

Clienţii unui mall din Deva au alertat angajaţii centrului comercial că au văzut un soarece în zona cu mâncare.

Mai multe persoane au intervenit imediat pentru anihilarea rozătorului, înarmate cu mop şi găleată. Încercarea lor de a distruge intrusul a atras amuzamentul clienţilor, iar un bărbat a reuşit să filmeze tot evenimentul.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu se cunosc detalii privind deznodământul energicei intervenţii.

Reacţia centrului comercial

„La Shopping City Deva, igiena și confortul sunt două dintre cele mai importante beneficii pe care vrem să le asigurăm vizitatorilor noștri și regretăm incidentul care a avut loc seara trecută. Ultima acțiune de deratizare a avut loc pe 23 ianuarie, dar mediul din împrejurimile mall-ului (câmp deschis) favorizează apariția unor astfel de „clienți” nedoriți. De aceea căutăm acum, împreună cu societatea de deratizare, o soluție mai eficientă pentru a ține la distanță rozătoarele, astfel încât astfel de situații să nu se repete. Vom depune toate eforturile necesare pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemei”, se afirmă într-un comunicat.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Angajatele unui mall din Deva încearcă să distrugă cu mopul un şoricel detectat în zona cu mâncare (Video)