Antena Meniu Search
x

UPDATE: Sorin Alexandrescu va fi pus in libertate

Sorin Alexandrescu, directorul Antenei 1 va fi, astazi, eliberat din arestul preventiv. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti

UPDATE 17:20 Sorin Alexandrescu a parasit arestul Politiei Capitalei.

Alexandrescu urmeaza sa fie eliberat din arestul preventiv, acesta impreuna cu avocatul sau reusind sa convinga magistratii ca nu este necesara privarea de libertate. Urmeaza sa se dea un verdict, dar directorul Antena 1 va fi judecat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei. De asemenea, acestuia i s-a interzis sa paraseasca tara pentru 30 de zile.

Vezi și

"Este o solutie fireasca, nici nu credeam ca va fi altfel, avand in vedere continutul propunerii procurorului", a declarat avocatul Gheorghita Mateut. In plus, a aratat ca probele nu dovedesc o infractiune de santaj si ca subiectul infractiunii nu este clientul sau, iar in acest context a cerut eliberarea sa. "Desi nu am discutat acest aspect cu clientul meu, sunt inclinat sa merg catre instanta europeana. Inca de la inceput s-a putut observa ca o asemenea masura preventiva este lipsita de justificare, cu atat mai mult cu cat au fost incalcate normele imperative de ordine publica", a spus avocatul la Antena 3.

Pe 31 mai, directorul Antena Group a fost arestat preventiv pentru 29 de zile dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au admis propunerea DNA de arestare, desi la dosar nu exista nicio proba a santajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » UPDATE: Sorin Alexandrescu va fi pus in libertate