Antena Meniu Search
x

Video Soţ şi soţie morţi într-un cumplit accident în Iaşi. Momentul impactului surprins de o cameră de bord

Tragedie pe o şosea din localitatea Miclăuşeni, comuna Butea, unde două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier.

de Monica Palade

la 08.07.2021, 18:54

Vezi și

Şoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost izbit frontal de o dubă. Apelul la 112 s-a dat în jurul orei 15.07. La faţa locului au fost alocate 3 echipaje (o autospecială de stingere, una de iluminat şi descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor SMURD) cu 12 cadre de la Secţia Tg. Frumos. În sprijin a fost alocat şi un echipaj medical SAJ cu medic.

Cele două persoane aflate în autoturism erau inconştiente la sosirea primelor echipaje, au fost descarcerate şi s-a aplicat protocolul de resuscitare pentru ele.

Soţ şi soţie, morţi pe loc în accidentul rutier

Într-un final, cele două victime: soţ şi soţie de 67 şi 65 de ani au fost declarate decedate.

Pe acelaşi subiect

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 ani, a fost transportat la spital cu traumatism toraco-abdominal.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord. În imagini se vede cum autoturismul intră direct în dubă, iar şoferul autoutilitare nu poate evita impactul.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Soţ şi soţie morţi într-un cumplit accident în Iaşi. Momentul impactului surprins de o cameră de bord