Antena Meniu Search
x

Video Spaimă cumplită, seara în Capitală. Victima, o femeie de 80 de ani, urmărită până în curtea casei de individul periculos

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi urmărit o bătrână până acasă. În curtea imobilului, i-ar fi smuls acesteia geanta cu telefonul, acte şi bani.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 15:58

Vezi și

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 8 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, faţă de care se fac cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată.

Femeie de 80 de ani, jefuită în Capitală

Astfel, în data de 15 martie, Secţia 8 de Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie în vârstă de 80 de ani cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării. În urma cercetărilor, s-a stabilit că principalul suspect este un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, relatează news.ro.

Bărbatul ar fi urmărit-o pe femeie până la domiciliul ei, iar în momentul în care aceasta se afla în curtea imobilului, i-ar fi smuls geanta care conţinea telefonul mobil, un portofel cu documente personale şi 300 de lei. Ulterior, acesta ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost prins şi reţinut

Joi, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, el a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Spaimă cumplită, seara în Capitală. Victima, o femeie de 80 de ani, urmărită până în curtea casei de individul periculos