Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Spectacol de lumini la Grădina Botanică: basmul "Frumosa şi Bestia" pus în scenă de 320.000 de leduri. Cât costă un bilet

Grădina Botanică din Bucureşti s-a transformat în Grădina Luminilor! Basmul "Frumosa şi Bestia" va prinde viaţă într-un spectacol de poveste. Copaci luminaţi vor aduce magia printre vizitatori.

de Andreea Milea

la 26.10.2024 , 19:55

Este coadă la intrarea de la Grădina Botanică. Foarte mulţi bunici şi părinţi au venit cu cei mici. Le povesteau basmul înainte de intrarea la spectacol. Cel mai lung tunel luminat din Europa are 220 de metri lungime şi este amenajat în cadrul acestei expoziţii. Este construit din 320.000 de leduri.

Care e preţul unui bilet

Vizitatorii pot vedea spectacole de lumini care înfăţişează scene din Basmul "Frumoasa şi Bestia". Anul trecut, acelaşi spectacol de lumini, a adus la Grădina Botanică 180.000 de vizitatori. Este un eveniment ce se organizează în mai multe capitale europene. În ultimii 4 ani, în total, peste un milion de oameni au vizitat această expoziţie.

Vezi și

Cea de la Grădina Botanică va rămâne deschisă până la data de 2 martie 2025. 55 de lei costă biletul pentru un adult, de luni până joi, iar în weekend preţul creşte la 65 de lei.

Andreea Milea Like

Am început cu muzica, am continuat cu dansul şi am ales jurnalismul. Ce au în comun? Zilnic găseşti ceva nou. Cât de mult înseamnă un cuvânt, un moment sau 10 secunde înainte de live.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Spectacol de lumini la Grădina Botanică: basmul "Frumosa şi Bestia" pus în scenă de 320.000 de leduri. Cât costă un bilet