Antena Meniu Search
x

Video Spectator în scaun cu rotile, lovit puternic de o mașină la o cursă auto organizată pe Aerodromul Floreni

Un bărbat cu deficiențe locomotorii a fost lovit puternic de o mașină pe Aerodromul Floreni din apropiere de Vatra Dornei, în timpul unei curse automobilistice.

de Redactia Observator

la 25.09.2022, 17:20

Pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum două mașini se iau la întrecere pe Aerodromul Floreni, însă, la un moment dat, șoferul unui BMW scapă controlul volanului și lovește cu putere un spectator ce privea cursa de pe margine, într-un scaun cu rotile. Bărbatul a fost proiectat câțiva metri pe asfalt, în urma impactului, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

"În cursul acestei zile, pe Aerodromul din Floreni din zona Vatra Dornei, a fost autorizată și desfășurată o competiție și o demonstrație de accelerare. În jurul orei 12, un participant în vârstă de 33 de ani din municipiul Iași, aflându-se la volanul mașinii, pe pista aerodromului, a pierdut controlul asupra automobilului și a acroșat un spectator cu deficiențe locomotorii din public. Acesta a fost transportat la o unitate medicală. Din fericire, leziunile au fost ușoare și nu a necesitat internarea. Șoferul implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, acesta posedă permis de conducere valabil. Evenimentul nu s-a produs pe un drum public, astfel încât nu sunt întrunite elementele constitutive ale unui accident rutier", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Acesta a precizat că s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar organizatorul va fi verificat dacă a respectat normele legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Spectator în scaun cu rotile, lovit puternic de o mașină la o cursă auto organizată pe Aerodromul Floreni