Antena Meniu Search
x

Video Speriat că şi-a pierdut maşina, un bărbat din Satu Mare a alertat poliţiştii. Cum s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei

Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei, după ce a sunat la poliţie pentru că nu ştia unde îi este maşina. Mare i-a fost mirarea atunci când a aflat că soţia o mutase într-o altă zonă, fără să-l anunţe. Bărbatul a fost amendat pentru că a apelat nejustificat numărul de urgenţă.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 16:43

Vezi și

Cu toţii ne speriem dacă nu ne găsim maşina în locul în care ştim că ar fi trebuit să fie. Însă, înainte să sunăm la poliţie, am face bine să ne întrebăm partenerul sau partenera daca ştie ceva. 

Lucru pe care trebuia să îl facă şi un bărbat din Satu Mare seara trecută, înainte să alerteze mai multe echipaje de poliţie. În schimb, omul a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au elucidat rapid misterul.

Soţia bărbatului parcase maşina într-o altă zonă, fără să-şi anunţe şi soţul însă. Aşa că, peripeţia omului s-a încheiat cu o amendă de 2.000 de lei pentru că a apelat nejustificat numărul de urgenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Speriat că şi-a pierdut maşina, un bărbat din Satu Mare a alertat poliţiştii. Cum s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei