Antena Meniu Search
x

Video Splendoare la Călineşti-Oaş. Loc de poveste pentru cei care nu ajung pe litoral

Lacul Călineşti-Oaş a devenit principala atracţie turistică de weekend din Satu Mare. Turiştii spun că aquapark-ul amenajat pe lac şi restaurantul nou-deschis reprezintă soluţia ideală pentru cei care nu ajung pe litoral.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 08:11

Vezi și

Situat la nici 50 de kilometri de Satu Mare, lacul Călineşti Oaş este poziţionat într-un decor natural splendid, alcătuit din pădurile de foioase care acoperă versanţii dimprejur şi oferă un cadru de poveste pentru cei care vor să-şi petreacă weekendul în aer liber.

"Va fi un complex acvatic care va avea capacitatea să gestioneze între 200-300 de persoane pe apă în permanenţă şi undeva 200-300 de persoane pe uscat", spune proprietarul Mihai Schita.

Investiţie de 700 de mii euro în zona de agrement a barajului Călineşti-Oaş

Aquapark-ul este atracţia principală pentru copii, în timp ce adulţii se pot plimba pe lac cu hidrobiciclete, plăci sau caiace. Iar cine nu e atras de sporturile pe apă, se poate răcori la terasa amenajată pe lac.

De 30 de ani nu s-a mai investit în zona de agrement a barajului Călineşti-Oaş. Iar tot ce vedeţi în imagini a costat până acum 700 de mii euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Splendoare la Călineşti-Oaş. Loc de poveste pentru cei care nu ajung pe litoral