Antena Meniu Search
x

Video Sporturile nautice, iubite de români. Cât costă închirierea unui echipament complet pe litoral

Sporturile nautice sunt din ce în ce mai iubite şi mai căutate de turişti în ultimii ani. Stand-up paddle, kitesurfingul sau windsurfingul sunt doar câteva dintre sporturile în care puteţi să fiţi iniţiaţi dacă ajungeţi la malul mării.

de Adrian Obreja

la 26.06.2022, 13:57

Vezi și

Oricine se poate apuca de un astfel de sport. Cu o condiţie, totuşi. Să fi împlinit măcar 10 ani. Dacă vorbim despre kitesurfing, un curs durează aproximativ 12 ore, costă 2.000 de lei şi se pot face cel mult 4 ore pe zi. Există cursuri de surf care costă 240 de lei şi cursuri de stand-up paddle care, de asemenea, costa 240 de lei.

Cine practică deja aceste sporturi, poate închiria echipamentele necesare. Pentru kitesurfing, închirierea unui echipament pentru o zi întreagă costă 300 de lei. Pentru surf şi stand-up paddle, închirierea echipamentului costă 100 de lei ora. Cei care deţin aceste echipamente şi le oferă spre închiriere spun că au clienţi pe tot parcursul verii, fiind nevoie chiar de rezervări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sporturile nautice, iubite de români. Cât costă închirierea unui echipament complet pe litoral