Antena Meniu Search
x

Video "Stai, mă, acolo!". Momentul în care un bărbat încearcă să coboare de la etajul 5 pe fațada unui bloc în flăcări, în Călărași

Salvare dramatică dintr-un apartament în flăcări din oraşul Olteniţa. Speriat că va sfârşi ars de viu, proprietarul a ieşit pe geamul de la etajul cinci şi a încercat să coboare pe faţada blocului. De acolo a fost preluat cu o scară de pompieri. A ajuns la spital cu răni grave. În total, 30 de persoane au fost salvate din blocul care a ars ca o torţă.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 19:56

Vezi și

Martor: Stai, măi, acolo!

Sunt imagini dramatice surprinse azi într-un cartier din Olteniţa. Ca să scape cu viaţă, proprietarul apartamentului care era în flăcări a ieşit pe geamul de la etajul cinci şi a încercat să ajungă la balconul vecinului de la 4. Flăcări uriaşe erau la doar o palmă distanţă de el.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave

Femeie: E cineva înăuntru! Nu se ştie dacă e viu!

Pe acelaşi subiect

În ultimul moment, pompierii l-au prins şi l-au coborât pe scară. Cu arsuri grave, a ajuns direct la spital.

Bărbat: Eram pe partea aia când a explodat butelia. S-a auzit explozia, a aruncat balconul pe magazinul ăla. El a ieşit pe balcon. A scăpat, a coborât pe scară pe partea cealaltă. Era singur în apartament.

Între timp, flăcările violente ameninţau să înghită blocul cu zece etaje.

Femeie: A bubuit, auzi ce sare aici! Ia uite ce sare de sus!

Proprietarul apartamentului unde a explodat butelia uitase mâncarea pe foc

Zeci de minute s-au chinuit pompierii să ţină sub control vâlvătaia. În total, 30 de persoane au fost evacuate.

Martor: Proprietarul a uitat pe foc mâncarea, de acolo a izbucnit incendiul. Proprietarul era în apartament în momentul în care butelia a explodat.

În apartament, uşile, ferestrele şi mobila s-au făcut scrum. S-a deschis o anchetă, iar pompierii trebuie să stabilească acum exact cum s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Stai, mă, acolo!". Momentul în care un bărbat încearcă să coboare de la etajul 5 pe fațada unui bloc în flăcări, în Călărași