Antena Meniu Search
x

Video Service auto cuprins de flăcări, în Curtea de Argeş. Proprietarul a sărit să stingă singur focul, ca să-şi salveze afacerea

Incendiu puternic aseară la un service auto din Curtea de Argeș. Proprietarul a ajuns la spital cu mai multe răni grave după ce a încercat să stingă singur focul. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale ca să stingă flăcările care au cuprins întreg service-ul, înainte să se extindă la casele şi pensiunea aflate în vecinătate. 

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 08:31

Vezi și

Alarma a fost dată în jurul orei 20.00, după încheierea programului de lucru. Un vecin a sunat la 112 şi a cerut ajutor, după ce a văzut vâlvătaia care a cuprins clădirea.

Mai multe echipaje pompieri au intervenit la faţa locului.

Căpitan Nicolae, comandat Detaşament Curtea de Argeş: S-a intervenit cu 5 autospeciale de stingere şi o autoscară de care nu a fost nevoie, deoarece era imposibilă amplasarea. 

Proprietarul service-ului auto a încercat să stingă singur flăcările, până la sosirea pompierilor

Pe acelaşi subiect

Misiunea pompierilor a fost cu atât mai grea cu cât în interior erau depozitate mai multe vopseluri și uleiuri, toate produse extrem de inflamabile. Focul a fost stins cu greu.

Căpitan Nicolae, comandat Detaşament Curtea de Argeş: A fost o intervenţie destul de dificilă. A ars un service auto suptafaţă aprox 200 de metri pătraţi şi două autoturisme care se aflau înăuntrul service-ului au fost avariate, dar nu în totalitate. Precum şi materialele care erau depozitate în service, uleiuri, substanţe destul de inflamabile. 

Proprietarul service-ului auto a vrut să-şi salveze singur afacerea aşa că a încercat să stingă singur flăcările, până la sosirea pompierilor, însă a suferit mai multe răni şi a fost transportat la spital. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt circuit electric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Service auto cuprins de flăcări, în Curtea de Argeş. Proprietarul a sărit să stingă singur focul, ca să-şi salveze afacerea