Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea din România plină până la refuz în minivacanța de Sf. Maria. Românii au fost atrași ca un magnet de prețurile mici

Drumurile românilor din vestul țării au dus spre Băile Felix în această minivacanţă de Sfânta Maria. Toate hotelurile și pensiunile sunt pline, la fel și complexele balneare cu zeci de piscine. Şi vremea a ţinut cu turiştii, ieri au fost peste 30 de grade și mult soare. Pentru distracţia turiștilor a fost organizată chiar și o petrecere cu spumă. 

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 08:56

Vezi și

Bazinele s-au dovedit neîncăpătoare pentru turiştii veniţi din toate colţurile ţării. Cei mai mulţi abia au aşteptat să se răsfeţe cu o ploaie de spumă. Petrecerea cu spumă a fost mai mult o recompensă, pentru că înainte au avut parte de o repriza solicitantă de aqua zumba. 

Indiferent de vârstă, toţi turiştii au fost plini de energie, şi abia au aşteptat câteva zile libere pentru relaxare. 

Locurile de cazare sunt ocupate aproape în totalitate la Băile Felix

Însă hotelierii au de gând să atragă şi mai mulţi turişti, aşa că le-au pregătit o mulţiume de surprize.

Constantin Oprinoiu, administor complex balnear: Gradul de ocupare în această perioadă de minivacanţa de Stanta Maria este peste 4.000. Aqua parcul nostru dispune de 10 bazine cu apă termală, bazinul cu valuri unde am adus valurile de pe litoral. O gamă largă de produse de alimetaţie publică. Produse tradiţionale din Bihor, dar avem şi ca divertisment program gimastică în apă, zumba.

Pentru a se bucura de toate surprizele, turiștii au achitat 50 de lei, taxa de intrare, iar pentru copii, tariful este la jumătate. Potrivit estimărilor, în staţiune sunt momentan peste 10.000 de oaspeţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Stațiunea din România plină până la refuz în minivacanța de Sf. Maria. Românii au fost atrași ca un magnet de prețurile mici