Antena Meniu Search
x

Video Ştefan Mandachi, reacţie după accidentul cu 7 morţi din Iaşi. Pe cine dă vina pentru că "azi sunt în sicrie şapte români"

Ștefan Mandachi, promotorul vehement al Autostrăzii Moldovei, a răbufnit pe contul său de Facebook după tragedia care a avut loc în această dimineață în județul Iași. Șapte persoane și-au pierdut viața, într-un tragic incident rutier, în apropiere de Iaşi.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 14:43

Ştefan Mandachi, reacţie după accidentul cu 7 morţi din Iaşi
Ştefan Mandachi, reacţie după accidentul cu 7 morţi din Iaşi - Facebook - Şefan Mandachi
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Omul de afaceri a reacţionat imediat după tragedia din judeţul Iaşi, în urma căreia şapte persoane şi-au pierdut viaţa. Acesta trage din nou un semnal de alarmă în privinţa lipsei autostrăzilor din zona Moldovei, dar şi asupra indiferenţei autorităţilor. 

"7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!Imediat, Ministerul de Interne face o postare: “STOP! Este mult prea mult...DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!” Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree! Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineață pe șoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ȘAPTE OAMENI. Mai jos este moștenirea panourilor de tablă, pe care te prefaci, cu indiferență, că nu o vezi. Fii atent câte sate și localități EȘTI OBLIGAT să tranzitezi de la București la Iași ..." , a scris Mandachi pe contul său de pe reţeaua de socializare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accidentul deosebit de grav a avut loc pe o şosea din județul Iași. În urma impactului dintre un camion, o ambulanță și o autoutilitară şapte persoane au murit, iar singurii supraviețuitori sunt o pacientă însărcinată, o asistentă și șoferul ambulanței. Potrivit primelor informaţii, camionul ar fi pierdut controlul direcției în curbă, cel mai probabil din cauza vitezei. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat frontal în autoutilitara care venea în spatele ambulanței. Atât autoutilitara, cât și ambulanța circulau regulamentar.                                                                                                                                  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ştefan Mandachi, reacţie după accidentul cu 7 morţi din Iaşi. Pe cine dă vina pentru că "azi sunt în sicrie şapte români"