Antena Meniu Search
x

Momente emoționante la înmormântarea Stelei Popescu: ”Drum bun către stele!”

Stela Popescu a fost înmormântată la cimitirul Mănăstirii Cernica. Sute de oameni şi-au luat rămas bun de la actriţa care i-a făcut mereu să zâmbească.

Vezi și

Steaua teatrului românesc de revistă a primit ultimele aplauze. Sute de oameni şi-au luat rămas bun de la actriţa care i-a făcut mereu să zâmbească. Pentru Stela Popescu, s-au tras salve spre cer, în cimitirul Mănăstirii Cernica. Înainte de despărţire, prietenul ei de-o viaţă şi partenerul de scenă Alexandru Arşinel i-a citit un ultim mesaj emoţionant.

Au fost prezenţi sunt sute de admiratori. Oameni cu care Stela Popescu a împărţit aplauzele. Şi oameni de la care marea actriţă a primit ovaţii.

Copii cu stele aurii pe căciuliţe i-au adus flori albe. Sunt trupa As, micii artişti pe care Stela Popescu i-a învăţat şi i-a iubit.

Partenerul ei de scenă, alături de care a jucat 40 de ani, cel mai bun prieten - Alexandru Arşinel - i-a citit, cu glasul înecat, o ultimă scrisoare. .

Stela Popescu a plecat înconjurată de iubire. Aşa cum a trăit. 

Adrian Enache: "E o zi tristă, dar aşa cum ne-a rugat Stela, să ne păstrăm optimismul."

Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu: "Este iubirea tinereții mele! Și cu asta v-am spus tot!"

Manuela Hărăbor: "Doamna Stela e într-o lume mai bună acum... cred că datoria noastră noastră e să ne rugăm pentru sufletul ei."

După zeci de ani în slujba artei, Stela Popescu a fost decorată de şefi de stat şi de Casa Regală. 14 preoţi au oficiat slujba. În biserică, sicriul i-a fost acoperit cu un steag tricolor. Iar garda de onoare a tras salve de foc, pentru ea. 

Stela Popescu îşi va dormi, de acum, somnul de veci la cimitirul Mănăstirii Cernica. Lângă marea ei dragoste, Mihai Maximilian, ultimul ei soţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momente emoționante la înmormântarea Stelei Popescu: ”Drum bun către stele!”