Antena Meniu Search
x

Stela Popescu, ultimul interviu. Actriţa a vorbit despre cât de preţioasă este viaţa

Vezi și

Stela Popescu a făcut o ţară întreagă să râdă şi să aplaude. Ne-a făcut fericiţi, iar noi am bucurat-o cu dragostea noastră. A iubit oamenii şi scena atât de mult, încât n-a obosit niciodată. "A fost un fenomen", spun colegii din lumea teatrului, pentru care vestea morţii "a căzut ca o ghilotină". "Un vulcan" care s-a stins la aproape 82 de ani.

În ultimele interviuri, Stela Popescu ne-a povestit despre frumuseţe şi despre cât de preţioasă era pentru ea viaţa.

Eram în primii ani de facultate şi era Zina Dumitrescu, eu şi mai multe fete frumoase. Şi s-a anunţat un casting la Casa de Modă. Ştii de ce râd, că a fost foarte nostim. M-a chemat. Eşti extraodinară, dar nu pot să te iau manechin pentru că lumea nu s-ar mai uita la rochie, s-ar uita la tine, povestea Stela Popescu în urmă cu doar 10 zile.

Dar destinul îi rezerva altceva. Să fie o stea. În ultimul interviu, marea doamnă a teatrului povestea cât de aproape a fost să defileze pe podium, nu pe scenă. Simpla ei prezenţă era un spectacol.

DAN NEGRU, realizator Antena 1:

A fost un sex simbol al anilor 60-70-80. Am povestit cu Stela Popescu despre momentele în care era prezentatoare de televiziune. Mă trăgea de urechi şi îmi spunea că stăteam cu mâinile în buzunar.

Vestea i-a cutremurat pe colegii de scenă.

Nu mai am respiraţie de când am aflat, a reacţionat actriţa Draga Olteanu Matei.

Ca o ghilotină a căzut vestea asta pentru mine, a declarat Ion Dichiseanu.

După o viaţă petrecută pe scenă şi în culise, alături de actorii de aur ai României, pentru Stela Popescu urmează ultimele aplauze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Stela Popescu, ultimul interviu. Actriţa a vorbit despre cât de preţioasă este viaţa