Antena Meniu Search
x

Video Strada surpată din Cluj-Napoca: localnicii riscă să rămână fără apă sau gaze. Autorităţile încearcă astăzi să înceapă reabilitarea

Este stare de alertă pe strada surpată din Cluj-Napoca. Traficul rutier a fost deja restricţionat, iar zona este monitorizată în permanenţă de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi Poliţiei Locale. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 29.04.2024, 08:40

Vezi și

Urmează ca astăzi, fiind prima zi lucrătoare de după incident, pe Strada Uliului să meargă angajaţii firmei contractate în regim de urgenţă de autorităţi pentru a efectua studiile geotehnice şi pentru a afla care a fost cauza surpării.

Până în acest moment, casele de pe stradă nu ar fi în pericol, dar sunt în pericol reţelele subterane de utilităţi astfel că oamenii de acolo riscă oricând să rămână fără apa şi gaze, pe lângă faptul că sunt izolaţi din punct de vedere rutier. În acest moment mai există o singură cale de acces, prin pădure, cu maşini de teren şi nu pe ploaie sau cu autospecialele de intervenţie, vorbim despre cele de la ISU sau ambulanţe.

Autorităţile spun că vor încerca astăzi să reabiliteze această stradă prin mijlocul pădurii dar sunt limitaţi din punct de vedere tehnic pentru că nu pot turna asfalt. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că totul era previzibil, încă din 2020 de când au început primele probleme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Strada surpată din Cluj-Napoca: localnicii riscă să rămână fără apă sau gaze. Autorităţile încearcă astăzi să înceapă reabilitarea