Antena Meniu Search
x

Video Străzile din Constanţa, adevărate şantiere. Lucrările vechi le îngreunează pe cele noi. "Facem, cum se zice, arheologie"

Arheologi, nu muncitori la apă şi canal. Aşa se consideră angajaţii care trebuie să monteze conductele noi din Constanţa. Au spart pentru asta bulevarde intens circulate, însă au dat de lucrări vechi, pe care acum trebuie să le ocolească. Nimeni nu mai ştia de ele. În tot acest timp, şoferii pierd ore bune în traficul sugrumat de lucrări.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 08:38

Vezi și

Aşa arată o dimineaţă într-o zonă des circulată din Constanţa. Una dintre cele mai importante artere din oraș a fost închisă pe un sens pentru lucrările companiei de apă din oraş. Nervii şoferilor sunt întinşi la maximum, mai ales că termenul de finalizare a fost de mult depăşit. Deşi pe pancarta cu informaţii a şantierului în lucru data finalizării construcţiei este august 2021, suntem la sfârşitul lunii septembrie şi încă se lucrează.

Când vor fi gata lucrările, rămâne un mister chiar şi pentru muncitori

Muncitor: Nu avem un termen aici. 

Reporter: Nu e un termen?

Pe acelaşi subiect

Muncitor: Pentru că dăm de o grămadă de capcane. 

Angajaţii spun că au găsit mai multe sub-traversări vechi, despre care nu mai ştia nimeni exact unde erau amplasate, în locul în care trebuie să monteze ţevi noi.

Muncitor: Facem, cum se zice, arheologie. Adică pe puţin spus arheologie, mai ceva ca arheologia.

Reporter: Săpături în vechea cetate.

Muncitor: Exact, da.

Cât timp muncitorii de acum stau să descopere şi să ocolească lucrările făcute de muncitorii de altădată, şoferii pierd zilnic, ore în trafic. "Este un trafic infernal în fiecare zi aceeaşi poveste. Oriunde m-aş duce nu ajung niciodată la timp", spune un şofer.

Şi pietonii sunt afectaţi de traficul veşnic aglomerat. "Nu mai zic ca de două luni de zile tot ne chinuim cu traseu. Ajungem din alte localităţi mai repede ca aici". spune un constănţean. Compania de apă din Constanța are de schimbat peste 30 de kilometri de conducte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Străzile din Constanţa, adevărate şantiere. Lucrările vechi le îngreunează pe cele noi. "Facem, cum se zice, arheologie"