Antena Meniu Search
x

Strigăt de ajutor la 112. Un copil a chemat poliţia ca să îşi salveze mama de la moarte. Agresorul era chiar tatal băiatului

Un copil de 13 ani din Giurgiu şi-a salvat mama de la moarte şi şi-a băgat tatăl în închisoare. Băieţelul a cerut disperat ajutor la 112, după ce a văzut că bărbatul o agresează pe femeie, folosind inclusiv un cuţit şi încâlcând în acelaşi timp un ordin de protecţie. 

de Cristina Dimulescu

la 07.06.2022, 12:40

Poliţişti, în patrulă pe o stradă.
Poliţişti, în patrulă pe o stradă. - Profimedia

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, în satul Vlad Ţepeş, comuna Comana din judeţul Giurgiu. 

Băiatul de 13 ani şi mama acestuia în vârstă de 51 de ani se aflau pe o stradă din localitate, atunci când bărbatul i-a prins din urmă şi a început să o agreseze pe femeie. Când a scos cuţitul, copilul a pus mâna pe telefon şi a cerut ajutor la 112. 

Bărbatul avea interdicţie de a se apropia de femeie

Mai mult decât atât, băiatul le-a spus oamenilor legii că tatăl său are interdicţie de a se apropia de mama sa. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au reuşit să o salveze pe femeie de furia bărbatului. 

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în dimineaţa de 5 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, din localitatea Vlad Ţepeş, comuna Comana, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla pe strada Bujorului din aceeaşi localitate, ar fi fost agresată fizic de către soţul său, un bărbat, de 55 de ani, care i-ar fi provocat acesteia mai multe leziuni, cu un cuţit, transmite IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 

Verificările făcute de poliţişti au arătat că bărbatul a încălcat într-adevăr un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de soţia sa, faţă de care manifestase şi anterior un comportament violent.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat unui complet de judecată, care luni a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Strigăt de ajutor la 112. Un copil a chemat poliţia ca să îşi salveze mama de la moarte. Agresorul era chiar tatal băiatului