Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Constanţa şi-a bătut fratele până l-a lăsat lat pe podeaua casei, timp de mai multe ore. În ce stare l-au găsit medicii

Un bărbat din judeţul Constanţa şi-a bătut fratele şi l-a lăsat să agonizeze pe podeaua casei, cu uşa deschisă. După mai multe ore a sunat la 112 şi a spus că în uşa locuinţei sale se află un necunoscut în stare de inconştienţă. Medicii au găsit victima cu o temperatură a corpului de 26 de grade Celsius, la un pas de moarte. 

de Cristina Dimulescu

la 31.05.2022, 16:33

Un bărbat din Constanţa şi-a bătut fratele şi l-a lăsat să agonizeze
Un bărbat din Constanţa şi-a bătut fratele şi l-a lăsat să agonizeze - Replicaonline

Totul s-a întâmplat în localitatea Independenţa, din judeţul Constanţa, în noaptea de duminică spre luni. Cei doi bărbaţi au avut un conflict, care a degenerat. 

Agresorul şi-a lovit fratele cu tot ce găsit prin casă. L-a bătut de mai multe ori cu o bâtă, dar şi cu alte obiecte, pe întreaga suprafaţă a corpului, provocându-i numeroase leziuni, hematoame epicraniene, fractură de piramidă nazală şi fracturi costale.  

Şi-a lăsat fratele să zacă pe podeaua casei, până a ajuns în hipotermie 

După ce i-a dat fratelului său o bătaie soră cu moartea, l-a lăsat să zacă pe podeaua casei, cu uşa deschisă, ore bune. Situaţia victimei a fost agravată şi de faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Pe acelaşi subiect

La câteva ore distanţă, agresorul a sunat la 112. A încercat să inducă în eroare anchetatorii şi să spună că a găsit în uşa locuinţei sale un necunoscut în stare de inconsţienţă. În momentul când un echipaj medical a ajuns la victimă, aceasta se afla în hipotermie, având temperatura corpului de 26 de grade Celsius.

“Agresiunea comisă asupra persoanei vătămate, coroborată cu starea de intoxicaţie etilică acută în care se afla aceasta (alcoolemie de 2,62 g ‰ la momentul prezentării la unitatea de primiri urgenţe a spitalului) şi cu inacţiunea prezumtivului agresor, care a lăsat victima în stare de inconştienţă pe podeaua locuinţei, cu uşa deschisă, mai multe ore, fără a solicita prezenţa unui echipaj medical şi fără a anunţa rapid autorităţile, au contribuit la instalarea hipotermiei severe (26 grade C temperatură corporală), cauză care a pus în primejdie viaţa persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al  Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Agresorul a fost reţinut de procurorii constănţeni

Ulterior, bărbatul a recunoscut că şi-a bătut fratele şi astfel, el a fost reţinut de procurorii constănţeni pentru 24 de ore. S-a început urmărirea penală faţă de acesta, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la omor. 

Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Constanţa şi-a bătut fratele până l-a lăsat lat pe podeaua casei, timp de mai multe ore. În ce stare l-au găsit medicii