Antena Meniu Search
x

Studenţii anunţă că vor protesta sâmbătă ”pentru apărarea gratuităţii la călătoriile cu CFR"

Sindicatul Elevilor şi Studenţilor Militanţi a anunţat că vor protesta, sâmbătă, în Bucureşti, ”pentru apărarea gratuităţii la călătoriile cu CFR”. Protestatarii vor picheta sediile PNL, USR Plus şi Guvernul.

de Monica Palade

la 20.02.2021, 07:44

Studenţii anunţă că vor protesta sâmbătă ”pentru apărarea gratuităţii la călătoriile cu CFR" - Hepta

”Evenimentul intitulat Marşul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului va avea loc sâmbătă, 20 februarie, în Bucureşti. Întâlnirea va avea loc la ora 14.00 în faţa sediului USR de pe Şoseaua Pavel D. Kiseleff, participanţii urmând să picheteze şi sediul PNL de pe Bulevardul Aviatorilor, pentru ca apoi să plece spre Piaţa Victoriei şi să-şi facă mesajul auzit în faţa Guvernului”, a transmis Sindicatul Elevilor şi Studenţilor Militanţi.

La miting sunt aşteptate aproximativ 40 de persoane, iar organizatorii anunţă că vor fi respectate măsurile de distanţare socială şi protecţie. Evenimentul este deschis oricărui participant, indiferent de vârstă sau de ocupaţie.

Studenţii, supăraţi pe decizia Guvernului

”Organizatorii protestului insistă că măsurile de austeritate lovesc în cei mai vulnerabili dintre tineri şi că Guvernul sacrifică accesul la mobilitate al studenţilor în jocurile politice la care ia parte. Aceştia se opun, de asemenea, posibilelor soluţii de compromis prin care politicienii încearcă să tempereze reacţiile venite din partea tinerilor în ultimele zile”, au mai transmis studenţii.

Şi alte organizaţii ale studenţilor au protestat faţă de decizia Guvernului de a limita călătoriile studenţilor cu trenul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Studenţii anunţă că vor protesta sâmbătă ”pentru apărarea gratuităţii la călătoriile cu CFR"